fbpx
RGA Träning & Hälsocenter

Personlig tränare

RGA Träning & Hälsocenter är ett litet privatägt gym i hjärtat av Malmö. Vi värdesätter den familjära känslan högt och har stort fokus på individen. Vi har ett begränsat antal medlemmar, vilket gör att våra personliga tränare har möjlighet att jobba väldigt nära sina klienter. Det gör även att vi kan erbjuda ett gym utan långa väntetider till utrustningen, men kanske viktigast av allt – en hög gemenskap.

Hos oss är alla välkomna, oavsett om du är nybörjare eller elit-satsar. Alla våra medlemmar arbetar med våra personliga tränare på ett eller annat sätt. Vi förstår att det kan vara svårt att få ihop livspusslet med familj, karriär och allt däremellan. Vi sätter därför ihop individanpassade coaching-program utifrån vad du är i behov av, med särskild hänsyn till dina träningsmål- och vanor. Vi har även resurser för livscoaching, rehabilitering, kostrådgivning och idrottsmassage om du är i behov av det. 

Vår gymutrustning håller en väldigt hög standard. När det kommer till personlig service kan vi erbjuda betydligt mer än vad de stora gymkedjorna har möjlighet att göra. Våra personliga tränare har samtliga lång erfarenhet, hög kompetens och stort engagemang. Tillsammans strävar vi efter att vara Malmös bästa gym för hälso- och styrkeintresserade.

Boka gratis intromöte med våra personliga tränare

Behöver du hjälp med att bli stark, komma i form och må bättre? Då har du kommit helt rätt. Kontakta oss för att boka ett gratis intromöte med våra personliga tränare. Under mötet kommer vi fram till vilket medlemskap som passar dig och dina mål bäst. Ta första steget mot ett piggare och friskare liv!