fbpx
RGA Träning & Hälsocenter

OM oss

Hej! Mitt namn är Niclas Anton, och jag är grundare och driver RGA Träning & Hälsocenter, där jag även coachar, masserar, har kostrådgivning och föreläsningar. Tillsammans med mina kollegor strävar vi efter att vara Malmös bästa gym för hälso- och styrkeintresserade. Oavsett om du är nybörjare eller elit-satsande vill vi erbjuda det bäst utformade gymmet vad gäller både kompetens och utrustning.

Hos oss smälter vi ihop #oldschool och #innovation med en familjär känsla, och arbetar med individanpassade coaching-paket utifrån de tjänster du är i behov av. De vanligaste är Personlig träning (PT), Kostrådgivning, Massage och Gruppträning, men vi har även resurser för hälsocoaching, rehabilitering och samtalsstöd. Individuella träningsprogram ingår alltid.

Det som främst särskiljer RGA från andra gym är att vi är ett mindre gym med begränsat antal medlemmar, dels för att du inte ska behöva vänta på utrustning men också för en högre gemenskap. Vidare har vi en ovanligt hög kvalitet på vår gymutrustning såväl som en stämning som välkomnar både nybörjare och erfarna.

Vi har endast en spegel ute i gymmet och vårt fokus ligger på en hälsosam, stark och vältränad kropp. Syftet är att drivkraften utgår från bättre hälsa, och att ”utseende” kommer som ett resultat av träning, inte det omvända. Det är inget fel med att vilja se bra ut, men det är viktigt att det är av hälsosamma och hållbara anledningar.